Oosterbeekse Apotheek – Oosterbeek

Oosterbeekse Apotheek

Oosterbeekse Apotheek

Inschrijven
Header afbeelding

Uw apotheek in Oosterbeek

Afhaalkluis

  • Voor het afhalen van de medicatie kunt u gebruikmaken van onze afhaalkluis. Om van onze afhaalkluis gebruik te kunnen maken, kunt u eerst telefonisch contact met ons opnemen. Onze afhaalkluis bevindt zich aan de rechterkant van de ingang van het Gezondheidscentrum de Dennenkamp. Als u op de volgende link klikt, ziet u een filmpje over hoe onze afhaalkluis werkt : https://www.youtube.com/watch?v=7YZMHJITd0Q

Onze apotheek vindt het belangrijk dat de patiënt goed begeleid wordt. Met vragen kunt u op verschillende manieren bij ons terecht: via de website, telefonisch en via persoonlijk contact in de apotheek. Voor achtergrondinformatie over bijvoorbeeld medicijnen, de bijwerkingen, aandoeningen kunt u ook terecht op onze website.

Medicijnconsult

Voor een persoonlijk medicijnconsult bent u welkom in onze apotheek. Wij hebben hiervoor een aparte spreekkamer om uw privacy volledig te kunnen garanderen. De aparte spreekkamer ingericht voor het bespreken van langere vragen, een uitgebreid medicijnconsult of delicate kwesties. U kunt hiervoor een afspraak maken met uw apotheek.

Mijn Medicijnen app

Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Mijn Medicijnen app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren. Download de Mijn Medicijnen app in de App Store (iOS) of Google Play (Android). U krijgt hiermee veilig toegang tot uw medicatieoverzicht en u kunt eerder voorgeschreven medicijnen bestellen.

Bijzonderheden

Lunchpauze tussen 12:30 uur en 13:30 uur
Van 12:30 tot 13:30 uur is de apotheek alleen geopend voor spoedgevallen.

Administratie bereikbaar op ma, wo en do
van 9 tot 12 uur of via mail: pjanssen@ezorg.nl

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30